Ons team, team 142-2punt0, is ook dit jaar weer druk doende met diverse acties. Acties die hard nodig zijn om straks na de Roparun een mooi bedrag over te kunnen maken naar de Stichting Roparun. Op dit moment lopen de volgende acties:

Roparun_lotenLoten
Voor slechts 2,50 per lot maakt u kans op een Mercedes A180 of een van de vele reischeque.

 

 

 

Bierpakket
Heb je binnenkort een verjaardag en zoek je een origineel cadeau? Of hou je zelf van een (speciaal) biertje?
Nu 6 speciaalbieren voor de prijs van €17,50!

 

Roparun_team_142Paaseieren
Koop een doosje vrolijk gekleurde paaseieren.
10 gekleurde paaseieren voor 3.00€, 20 voor 5.50€, 30 voor 8.00€
Bestel voor 20 Maart

 

 

Kleding2

Kleding
Kledingkast opgeruimd?
Staan de zakken met al je oude, kapotte en te kleine kleding, schoenen, gordijnen en dekbedovertrekken al klaar…..?
Lever deze dan in bij een van de teamleden van Roparunteam 142-2punt0 of stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

 

Onze supporters zijn vermeld onder “Supporters”, wil je daar bij horen, dan kan dat door overmaking van een sponsorbedrag op ons bankrekeningnummer NL27INGB0750722983 of via donatie t.a.v. team142 op www.roparun.nl/doneren .

Verder doen we graag acties bij supermakten, bijvoorbeeld het statiegeld bij de lege flessenautomaten. Met een A4-tje voorzien van ons teamlogo en informatie over de Roparun vragen wij de klanten bij te dragen door middel van het statiegeld bonnetje.

Veel teamleden zijn inmiddels al druk bezig voor dit goede doel, en hopen we door onze inspanningen veel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker.